Lily's Bridal Shop

Exlusieve en alternatieve bruidsmode op maatEen bruid die er net even anders uit wil zien kan bij Lily Scarlet terecht voor een prachtige op maat gemaakte trouwjurk, die ook nog eens betaalbaar is. Wij maken bruidskleding in onze eigen unieke stijl, gebaseerd op de mode uit het midden van de vorige eeuw.

Je hebt bij ons de keuze uit diverse modellen die in verschillende kleuren en stoffen kunnen worden geleverd. De modellen kunnen volledig aan jouw wensen worden aangepast zodat je trouwt in een prachtige unieke en exclusieve jurk.

Lily's Bridal Shop-bruidskleding wordt handgemaakt door professionals met jarenlange ervaring in de modebranche.

Natuurlijk verzorgen wij met net zo veel plezier de kleding voor de moeder van de bruid en de bruidsdames of -meisjes. Onze feestelijke kleding is daarnaast ook uitermate geschikt voor andere bijzondere gelegenheden en je kunt, zoals je gewend bent van Lily Scarlet, de bruidskleding laten maken in de maten XS tot en met 5XL.

Hoe het werkt

Nadat je een afspraak hebt gemaakt volgt, onder het genot van een kopje koffie of thee, een oriënterend gesprek in onze winkel in Rotterdam. Je kunt verschillende modellen passen om te zien wat je mooi vindt. Wij geven je daarbij deskundig advies.

Als je een keuze hebt kunnen maken bepalen we aan de hand van stalen de kleur en stof voor je bruidsjurk. We bespreken de aanpassingen, extra's en eventuele andere wensen. Als je tot een besluit bent gekomen ontvang je binnen vier dagen een offerte van ons. Na je goedkeuring vragen we een aanbetaling van 50 procent van het totaalbedrag zodat wij met het inkopen van de stof en het tekenen van het patroon beginnen. Het restbedag maak je over voordat wij met de productie van de bruidskleding starten. Als je jurk gemaakt is maken we een afspraak om de jurk door te passen. Als de jurk nog niet perfect zit, spelden we deze af en we bepalen de uiteindelijke lengte. Als de jurk dan weer terug is van de coupeuse is het aan jou om te schitteren en te stralen op je bruiloft!

De mogelijkheden

Lily's Bridal Shop heeft een aantal bruidsjurken in uiteenlopende modellen ontworpen die volledig aan jouw wensen kunnen worden aangepast. Denk hierbij aan een ander rokgedeelte, mouwtjes, lengte, etc. Andere opties, zoals een bijpassend bolerojasje, een stola of een versiering in je haar, maken we ook voor je. De combinatie van het model, de door jou gekozen stof en je eigen inbreng zorgen ervoor dat je trouwt in een zeer exclusieve creatie.

Prijzen en levertijden

"Wat kost een bruidsjurk?" is vergelijkbaar met de vraag "wat kost een auto?". De prijs van een bruidsjurk is zeer afhankelijk van het model, de uitgekozen stof en de gewenste aanpassingen en extra's. We kunnen hier dan ook niet vertellen wat je jurk exact gaat kosten, maar een eenvoudige, door ons op jouw maat gemaakte bruidsjurk kunnen we al vanaf ongeveer 750 euro leveren.
In pricipe kun je je bruidsjurk niet vroeg genoeg bestellen, maar hou drie maanden voor je bruiloft als minimum aan. De levertijd van je kleding hangt af van o.a. de stof, de aanpassingen, de extra's en het doorpassen.

Maak een afspraak

Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend langskomen in de winkel om eens rond te kijken. Het bespreken en bestellen van een bruidsjurk kan alleen op afspraak. Buiten de reguliere openingstijden afspreken is ook mogelijk. In verband met drukte in de winkel kunnen er helaas geen afspraken op zaterdagmiddagen worden gepland.

Bel tijdens kantooruren +31(0)6 434 69 690 of stuur ons hier een berichtje.