Let op: bestellingen na 29-2 kunnen NIET meer worden teruggestuurd.

OPHEFFINGSUITVERKOOP

Na meer dan 15 jaar sluiten we de winkel in Rotterdam en gaan we online verder met onze eigen creaties en mooie vintage kleding en accessoires.

Daarom krijg je in nu 50% korting op je bestelling met code UITVERKOOP.

Er is géén korting op kleding van het Lily Scarlet-merk. In de winkel hebben we nog veel meer aanbiedingen zoals vintage kleding en accessoires, stoffen en interieur, etalagepoppen, hoedenstandaards, etc.

Genoeg redenen om naar Rotterdam te komen!Het is voor veel mensen een droom om van hun liefhebberij hun werk te maken. Voor mij is met het oprichten van Lily Scarlet die droom uitgekomen.

Gerda Hoornweg

Vanaf mijn jeugd ben ik gefascineerd door mode en de glamour van de gouden jaren van Hollywood. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van mode; van textiel tot hoedenmodiste. Dit resulteert in 2007 tot oprichting van mijn eigen kledingmerk Lily Scarlet en niet veel later de winkel onder dezelfde naam.

De kleding van Lily Scarlet wordt ontworpen naar originele patronen uit de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw en met zorg vervaardigd in Nederland en is mede gericht op grotere maten. Het merk is uitsluitend verkrijgbaar in deze webwinkel en onze winkel in Rotterdam.
Lily Scarlet groeide uit van een naaimachine in de huiskamer tot één van de leukste winkels van Rotterdam. Met een eigen atelier en, vanwege de hoge kwaliteit en uitstekende service, een trouwe clientèle.

Er is nog veel meer...

Naast mijn eigen lijn ben ik in de loop der jaren veel andere retrokleding en accessoires van verschillende merken gaan verkopen en hebben we een flinke collectie vintage -dus echt oude- kleding en accessoires uit de jaren 30 tot en met 60. Omdat het bijna altijd gaat om enkele exemplaren bieden we onze vintage kleding niet aan op de website, alleen in onze winkel.

Een trip naar onze winkel in Rotterdam is dus écht de moeite waard. Ik zou zeggen: kom eens gezellig langs!


Gerda Hoornweg


Nieuwe producten