Klantenservice

Lily Scarlet is een klein bedrijf en wij vinden een goed contact met onze klanten belangrijk. Wij proberen je altijd zo volledig mogelijk te informeren en  100% tevreden te stellen. Heb je vragen over ons of onze producten, neem dan gerust contact met ons op. We proberen alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden, met uitzondering van zon- en feestdagen.

Bestellen

  • Als een product op voorraad is, proberen wij het binnen twee werkdagen te verzenden. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan nemen wij contact met je op.
  • Op bestelling gemaakte artikelen hebben een productietijd van maximaal drie weken, afhankelijk van hoe druk we het hebben.
  • Wij verzenden met PostNL, maar kunnen tegen meerprijs ook express verzenden met DHL, neem hiervoor contact met ons op voordat je bestelt.

Verzendkosten

Nederland €4,95
Europese Unie €11
Buiten EU €21

Kopers buiten de Europese Unie zijn verantwoordelijk voor het betalen van douanerechten en/of belastingen bij ontvangst van het pakket.
Wij verzenden geen internationale pakketten als geschenk gemarkeerd op het douaneformulier, dus vraag daar alsjeblieft niet naar.

Retourneren

  • Je kunt een product van het merk Lily Scarlet binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Het product moet ongedragen, compleet en met de bijgevoegde labels intact zijn. Producten met vlekken, die beschadigd of incompleet zijn, of ruiken naar tabak of parfum etc. komen niet in aanmerking voor restitutie.
  • Op maat gemaakte en vermaakte kleding kan niet geretourneerd worden.
  • Vintage kleding en accessoires moeten in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving, vrij van parfum of vlekken (behalve als die er al in zaten).
  • Als een vintage item wordt geretourneerd en schade heeft opgelopen door bijvoorbeeld het passen, zullen we NIET terugbetalen.
  • Wij accepteren geen retourzendingen van buiten de Europese Unie.

Als je iets wilt retourneren, neem dan binnen 48 uur na ontvangst van je pakket contact met ons op waarom je wil retourneren. Artikelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst naar ons worden teruggestuurd.
Zorg voor een goede verpakking, prop kleding niet in de verpakking en retourneer uitsluitend complete producten.
Zorg ervoor dat u uw zending voldoende gefrankeerd verzendt. De kosten en het risico van retourneren zijn voor eigen rekening.